Archive for July, 2008

MESRA BERSAMA ANAK YATIM

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk permbaca blog ku sekalian. Hari ni, hari isnin bersamaan 28 Julai 2008. Mcm x percaya semalam ak ngan sumer ahli MELTECH dah berjaya anjurkan satu aktiviti MESRA BERSAMA ANAK-ANAK YATIM Taman Medan Petaling Jaya. Projek yang telah di rangka sejak sem lepas lagi, yang menelan belanja RM3000 lebey, dah pon selamat berjalan dengan jaya nyer..sumer hasil jualan dan derma2 dr pelbagai pihak kami salurkan terus ke tabung rumah anak2 yatim dan ibu tunggal Taman Medan nih. Kira berhibur sambil beramal la =)

 

read and see more (more…)

Advertisements

July 28, 2008 at 9:30 am Leave a comment

Trip MELTECH

Hehe,ni adelah trip MELTECH (Medical Lab Technology punyer persatuan) ke Pusat Darah Negara, dekat2 dengan Institute Medical Research kat Chow Kit.

Kat PDN ni mengumpulkan darah2 yang diderma untuk die ‘kelaskan’..ehehe..

korang tgk la darah dan jugak plasma darah yang ak sempat capture.

ni signboard paling last sebelum nk sampai PDN..wEEeee!!!!

read and see more.. (more…)

July 26, 2008 at 5:28 am 4 comments

Karektor Manusia Berdasarkan Kentutnya

Aku berasa seronok nak kongsi bende nie..
sebab ak suke kentut.. korang camner plak? ehehe
so lets read more..
(more…)

July 21, 2008 at 11:30 am 2 comments

Campus Life Early 2008

Herm
sekarang ak melangkah lesu sendirian..
sekarang banyak jugak jawatan yang ak pegang..
1. Pengarah projek Minggu Integrasi Tuanku Bahiyah – Kolej ler nie
2. Ketua Fasilitator Kem Kecemerlangan Akademik & Akhlak (KKAA)
3. Coordinator Elektrikom
4. Krew Gerai Feskum
aku menjadik sedikit blur sekarang…

read more… (more…)

July 21, 2008 at 8:16 am 1 comment

Belajar English secara Online dan Percuma!

Assalamualaikum dan selamat pagi :-), kepada sesiapa yang nak ‘improve’kan penggunaan bahasa inggeris, boleh la cuba layari dan belajar kat website ni, kaedah dia pun macam sempoi ja, ada langkah-langkah macam dalam screenshot kat atas..Amat berguna kepada Internet Marketer melayu yang ingin belajar bahasa inggeris tapi tak ada masa nak ambil kelas. Aha, juga tak lupa kepada sesiapa yg tengah bercuti(kan musim cuti sekarang ni? :-D) boleh la cuba..

Sila layari http://www.thinkglish.com untuk mencuba!
Sumber : www.OmaQ.org

p/s : aku bukan nak banggakan bahasa inggeris dan pandang rendah pada bahasa bangsa aku sendiri,bahasa Melayu, aku cuma nak rakyat Malaysia bertambah maju dengan belajar banyak bahasa terutamanya bahasa Arab dan bahasa inggeris(sebab kebanyakan maklumat dalam internet guna bahasa inggeris, betul tak?)

July 17, 2008 at 2:06 am Leave a comment

Secondary – Form 4

Form 4 adalah tahun paling
konflik dalam idup aku.. asam garam dalam idup bermula
ak tak sangka tahun yang paling banyak air mata ak mengalir.

read more… (more…)

July 17, 2008 at 1:47 am 7 comments

Secondary – Form 3

Form 3 menandakan kebangkitan hidup ak
dan juga nama batch aku – xtreme..
bermula dengan penganjuran teater potato people,
nama group kitorang popular..

read more..

(more…)

July 17, 2008 at 1:47 am Leave a comment

Older Posts


Categories