Secondary- Form 1

July 11, 2008 at 2:56 am 4 comments

Ahah.. nie aku nak citer dlu nie
ehehe.. waktu aku masuk form 1,
aku dlu sek men sains tengku abdullah..jauh dari bandar
lembu-lembu pun tak sampai berjalan kaki nak meragut rumput
di padang kami…
aku waktu form 1 gemuk skit..
aku tak dapat kmpul laie gambar kekecik aku
nanti aku da jmpe kat uma.. aku akan post kat sini..

read more…

Mule-mule ak memang da rase tak nak duk asrama..
berair jugak mata rase tak syokz..

aku waktu tuh cube diet.. makan pun memilih lemak.. eheh
pepetang kalau aku main basketball sampai basah giler peluh
walaupun aku selalu training aku tak power pun🙂

Aku pernah pakai selipar kat dalam bilik
rupenyer selipar senior kat sebelah.. sebab dorm sebelah bilik KP..
eheh.. kat surau ader senior tunggu aku amik selipar
aku nampak pastu aku blah.. tapi dier dapat detect..

malam tuh sume bdk bilik aku kene dapat basuh baju
yang bestnyer aku tak payah basuh baju sebab aku terus jadik jambu
hehe.. lawak jugak ler.. dpt ler protection di situ..🙂

aku berjaya jadik pengawas 1st batch dalam batch aku dengan rexa..
herm..waktu tuh. aku pun pelik ler..
waktu sekolah pengawas nie saham dier naik.laki ker pmpuan same jerk.
aku pun pelik dengan sikap pmpuan2 kat sek tuh
diorang suke baju biru ker budak yang pakai baju tuh🙂

Waktu tuh seingat aku, aku takut nak p toilet
sebab dok dengar citer memacam kan..
aku kalau terjaga tengah malam, aku akan kejut naqsha
kitorang pun kencing bersama-sama merealisasikan impian malam🙂

Entry filed under: myselF, personaL - mikE. Tags: .

TEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN vs KEJURUTERAAN ELEKTRIK Rahsia Horoskop Lelaki

4 Comments Add your own

  • 1. yanna  |  October 30, 2008 at 5:21 am

    hurm?? baju biru saham tinggi?? yeke……pasan tol ko nie mat…..

    Reply
  • 2. mmsy87  |  October 31, 2008 at 12:13 am

    tuh la..
    ko tak tau citer.. ni budak sendirik citer kat ak beb..

    Reply
  • 3. undefined  |  December 5, 2008 at 5:24 pm

    hahaha…xthan tol bace ayat yg last skali tuh!!..gilo!

    Reply
  • 4. mmsy87  |  December 5, 2008 at 9:48 pm

    woo.. berfikiran kuning..tak sedar plak erk ayat belakang tuh..hohoh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: