Trip MELTECH

July 26, 2008 at 5:28 am 4 comments

Hehe,ni adelah trip MELTECH (Medical Lab Technology punyer persatuan) ke Pusat Darah Negara, dekat2 dengan Institute Medical Research kat Chow Kit.

Kat PDN ni mengumpulkan darah2 yang diderma untuk die ‘kelaskan’..ehehe..

korang tgk la darah dan jugak plasma darah yang ak sempat capture.

ni signboard paling last sebelum nk sampai PDN..wEEeee!!!!

read and see more..

ni lah plasma darah =P

another plasma darah =)

darah yang berrak-rak..lalalala

EeeEEEEeee…

bila darah dan plasma bersatu..maka tercipta lah…

lagi dan lagi..

tu jelah gambar-gambar yang sempat aku upload..

pada sape2 yang minat nk tau lebih lanjut pasal PDN, boleh la korang google or straight ke official website die..

http://www.pdn.gov.my

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: , , .

Karektor Manusia Berdasarkan Kentutnya MESRA BERSAMA ANAK YATIM

4 Comments Add your own

  • 1. fizah  |  July 27, 2008 at 5:17 am

    eii cam geli je tgk darah yg b’rak2 tu..

    Reply
  • 2. mucitt  |  July 27, 2008 at 8:22 am

    haha..fluid yg ko gelikan tu tgh mengalir dlm badan ko fizah oiii..ehehe

    Reply
  • 3. mmsy87  |  August 12, 2008 at 7:03 am

    great blogger ummul.. ehehe.. ak geli biler tengok darah.. tapi lagi geli tengok jarum kat dalam badan ak wei.. plasma tuh utk aper wei?

    Reply
  • 4. mucitt  |  August 12, 2008 at 8:29 am

    hehe..thanks..ooo..asalnyer darah tu kluar yang warne merah tu..pastu dicentrifuge (ala-ala spin high speednyr mesin),terpisahlah antara plasma ngan sell darah merah..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: