Bengkel sopan AND anggun [Part 1]

August 15, 2008 at 10:12 am 4 comments

sape kate pompuan bertudung xboleh melaram?? habaq mai kat che’..ehehe

mai mai datang cni blog bace ckit antara cara2 nk pkai tudung..ley praktikkan utk g dinner,dating..kasik mate bf korang terbeliak ckit tgk bile gf diorg melaram sakan.Tp untuk post yang kali ni,ak nk bgtau tips memilih fabrik tudung. bace laie..bace laie..

  1. Carilah tudung dari jenis fabrik yang mudah di bentuk seperti kain kapas dan kain bawal yang sesuai di padankan dengan apa jua jenis baju..so nnt xder la korang asik dok depan cermin nk kerjakan tudung korang yang too keras or too lembik..kan???
  2. Pada sasiapa yang suka tudung kontemporari, pilih la fabrik organza untuk lapisan luar, tu pon pada sesapa yang nak gayakan tudung gaya ala waheeda.ehehe
  3. sesekali pilihlah tudung yang berbunga besar,di padankan dengan baju yang polos. kalau pkai baju yang same corak ngan tudung memang nmpk annoying giler. semak pon satu hal! haha
  4. Pilih kaler tudung yang ade warne paling sikit kat baju..kalo tidak,ko akan ‘terserlah’ sgt2..adei.sakit mate woOoo..
  5. Pada sape2 yang muke chubby, elakkan dari pilih corak tudung yang berbunga besar. kalo x korang akan nmpk makin MEMBELON..haha
  6. Pin kan tudung dengan kemas, so korang pon akn nmpk kemas =)

1.

6.

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: , .

Part 1 Project Ended (1) Bengkel sopan AND anggun [Part ii]

4 Comments Add your own

  • 1. mmsy87  |  August 15, 2008 at 1:10 pm

    herm.. ak suke cara pelakon kak fara dalam manjalara tuh pakai tudung seh.. sejuk ati tengok tuh

    Reply
  • 2. mucitt  |  August 15, 2008 at 1:15 pm

    ceh..ayu tuh?? seksi woo die sebenarnyer..

    Reply
  • 3. mmsy87  |  August 15, 2008 at 1:39 pm

    yer ker.. ak tak pernah nampak plak.. aku dengar bukan dier. pelanduk dua serupa kot? ehehe

    Reply
  • 4. mucitt  |  August 15, 2008 at 1:41 pm

    ko g bace remaja..cover girl die ‘ayu ngan jue aziz..’
    pkai sleeveless agi..die free hair la mamat..ehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: