Best4c – Perisian melukis diagram secara online

August 18, 2008 at 6:01 pm Leave a comment

Selalunya kalau aku nak buat carta atau diagram, aku akan guna Microsoft Project, tapi baru-baru ni abang aku ada khabarkan yang ada satu laman web ini menyediakan kemudahan untuk semua tu secara online dan percuma. Kita boleh buat macam-macam bentuk diagram seperti gambar di atas. Tapi kena daftar dulu untuk guna servis ni. Aku dah cuba guna, dan pengalamannya seperti guna aplikasi desktop (servis ni guna ajax), jadi aku sangat syorkan laman web Best4c.Com ni kepada semua.

Aku rasa mungkin satu hari nanti, semua perisian kita tak payah install dalam komputer, tapi kita akses dari internet saja. ^_^ Tapi kalau tahap kelajuan internet yang selalu macam air pasang surut, susah jugak kan? Hahaha…

Entry filed under: tecH tips, technologY. Tags: .

Gym 1st Day Rahsia Punggung Anda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: