Lawak Artis Malaysia

August 22, 2008 at 1:55 am Leave a comment

Lawak nie ak kutip dari blog darxlord..
eheh.. saje ak nak share ngan korang.. eheh

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
KUMPULAN BAJI

2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.
TITEK PUSPA

read more more fun…

3) Penyanyi yang paling demand.
HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.
KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.
O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.
SCOIN (pakai syiling jer)

Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.
AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.
MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.
AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional.
MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.
GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.
HEADWIND

14) Kumpulan yang mudah berpecah.
KRISTAL

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri.
LEFTHANDED

16) Kumpulan yang ada power.
KEMBARA (sebab ader DVVT)

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.
PADI

1 Kumpulan yang paling popular di pagi raya.
TOO PHAT

19) Penyanyi kesukaan David Beckam.
SITI SARAH

20) Penyanyi yang sentiasa tua.
TO’KI

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.
PRETTY UGLY

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.
METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.
4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.
MELLY GOESLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut “HARI GURU”.
TEACHERS PET

26) Kumpulan yang susah nak sakit.
MEDICINE

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.
DR. KRONIK

2 Kumpulan yang buat show kat everest.
IKLIM

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh.
BLACK DOG BONE

30) Penyanyi yang paling bengap walaupun dah kaya.
PAK PANDER

31) Kumpulan yang paling di hormati.
KUMPULAN DEWA

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.
NEW BOYZ

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya.
KUMPULAN NASYID HIJJAZ (Honda Jazz tuh)

34) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.
SWEET SEPTEMBER

35) Kumpulan berani mati.
KAMIKAZE

36) Kumpulan yang selalu gi konvoi.
XPDC

Entry filed under: miscellaneouS. Tags: .

Demam Tua Hari Bermakna Amcorp Mall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: