Happening (2-6/9/08)

September 9, 2008 at 6:24 pm 2 comments

Selasa – 2/9/2008
Semalam khasyafiq datang..
dier datang lepas dier jmpe misc..
aper yang menakjubkan pasal dier datang kali nie ader lah…
waktu ak amik dier.. ak lpe bawak helmet..
so ak amik dier dari stesen train ke UM tanpa helmet.. silambam sudey..
nie ler muke tak mandi aku ngan dier sebelum ak hantar dier ke
KL sentral…


read more…

Rabu – 3/9/08

Hari nie plan mengejut sebab nak kene
p Victoria Institute KL.. nak bincang pasal program 12-14 Sept
ak sebagai ketua fasi konon nak bentang..
tapi ak pun penin pale sebab kne ubah sume modul nak sesuaikan
dengan budak f1-f2 kat sini.. budak sini ganas skit..
walaupun umur kecik camnie.. zina pun sudey.. ak plak nak belajar ngan diorang
tapi sume budak sek nie laki la wei.. ehehe notty erk?

Turun dari kereta jerk..
ader burung merpati tak leh terbang tak tau apsal..
kesian .. tapi ak tak tau nak wat camner.. ak tak power..
dlu mak ak marah nak bela burung merpati sebab ak ader lelah dlu
so ak lepas burung yang ak tangkap dlu..

Nie la dier .. cam monumen sejarah pun ader sekolah nie.. eheh

nmpak aper dier cakap?
tindakan buang asrama beb.. sebab f3-f5 diorang jahat
kate cikgu diorang la.. ehehe

Nie abg apit.. x president college ak dlu..
dier yang request wat projek nie.. dier ngan budak f1
ha.. comel laie.. abg apit orang cakap da makin membelon ?

Nie ler sebutir gambar ak kat sane..
ak ngan kimi.. muke bakal cikgu jugak tuh.. eheh

Tengah dok bincang request and more…
sebab sekolah takleh kuarkan duit
ape ke kedekut sangat sekolah wei?

nie pemandangan kecik masjid al-bukhari…depan sekolah tuh jerk

Bukhari nie dlu orang miskin
pastu dier kaye sekarang.. dier banyak wat amal..
wat yayasan bukhari sume la. Nie masjid pakai duit dier jerk..
isk teringin ak jadik cam dier.. ehehe.. one day…

Khamis – 4/9/08
Hari nie ak p sunway sebab nak celebrate diana mambu
budak indon yang belajar kat sini da nak balik katenyer..
ak resident leader dlu.. so sebab tuh ler ak budak nie
panggil tokan awek indon..
sebab ak yang check in kan diorang.. eheheh

azan posing depan mcdee.. ehehe

dari kiri rahim, aku, diana, n tina..
sume da slim n comel dah… sebab da berpacaran..
camner diorang diet pun ak tak tau ler.. eheh

nie ler firaun.. ak sempat mintak dier posing..
ak blanje dier fries mcdee.. ehehe

mambu tengah amik duit.. tapi dier tak belanje ak pun ?

eheeh..cam biase.. tengok ajer.. tapi tak beli pun..

nie posing tak malu skit..
sebab kitorang nak amik gambar..traffic jam skit laluan tuh.. ehehe
anyway.. nanti maybe da tak dapat jmpe da dorang..
adei.. kene p indon plak ak pasnie…
waktu jenjalan.. ader satu rantai..
rantai ader kalung kamera….adei.. ak memang tak bleh blah dengan kamera..
nak beli tapi budget tight plak.. adei.. nanti ler tuh..
anyway.. congrate mambu!

Sabtu – 6/9/08

Hari nie ak bukak pose kat uma abang ak ..
makan byk giler..
prestasi da menurun.. dlu 3 pinggan ak leh masuk
sekarang sepinggan setengah jer wei
tak leh jadik nie
tapi harraz tido.. waktu maghrib dier bangun nangis..
pastu main2 ngan ak.. ehehe

Entry filed under: activitY, personaL - mikE. Tags: .

Amazing Scupltures Keliru…

2 Comments Add your own

  • 1. diana mambu  |  July 21, 2009 at 7:55 am

    Heyyyy,, OMG! i was so surprised, my pics are there!
    i’ve juz simply googling : diana mambu in google.
    then ur page came up! hahahaha..

    i am still in msia now, working.. do u kno that rite?
    keep contact! where’s rahim now?
    we shud hang ouuuuttt ~

    hate it when i miss u guys!

    Reply
  • 2. mmsy87  |  July 22, 2009 at 6:10 am

    ehehe
    yeah
    rite now i’ve moved to
    pulutkuning.wokeyh.com
    thanx

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: