Perlu ke???

September 15, 2008 at 8:14 am 7 comments

Posted by; Ummul Mursyida Azis

Lalalala..Minggu yang sgt sibuk tatkala berbuka puasa. The whole week ak fully-booked. Terase mcm fames lak. Haha..first day dapat berbuke ngan kwn2 kat Mid Valley. Ader Azan, Zamie, Mamat and n housemate ak. Mamat blanje air soya, Azan plak blanje aiskrim. Nasik kne kuar duit sendiri lah =P

Yeah, kenangan 10 Ramadhan.

11 ramadhan plak pegi Putrajaya ramai2, konvoi 3 buah kete..(kenari,satria neo,vios). ak sorang je yang sesat budak kos lain, yang lain sumer kos Mira.hhee, xpe2 social skill ak mamang mantap =)

Lepas berbuka kat Masjid Putrajaya,ak and the geng melepak kat Presint 9. Fuh, makan kasik berut boyot weh.. Pkul 12 baru balik Pj,siap sesat ntah kemane2 ntah.

The next day berbuke kat sh alam,ngan kawan budak Electrical Engineering UiTM. Ngan Myna, Sarah and Nuhe. Esok plak Nuhe anta balik PJ. On the way balik Pj tuh, tak berenti Nuhe cite pasal Azmir. Dalam duk dengar, x sedar air mate da begenang. Mane x nyer, Nuhe citer pasal kenangan indah die ngan Azmir kat ak. Perlu ke ak menangis?? Padahal ak ngan Azmir da 2 tahun putus. Ak still x dpt get over die ke?? Konfius nyer..Ak g Shah Alam pon sebab diorg ajak, xnk la diorang pk ak ni x open-minded and anti Nuhe-Azmir plak. So i accept the invitation.

Nuhe tu budak yang paling latest ngan Azmir. Mase dapat tau yang Azmir ader Nuhe, remuk redam hati ni di buatnyer. Sampaikan satu hari tu pegi Sunway, teserempak dengan Nuhe and Azmir. Ms tu jgk ak Terpaling ke arah lain, hati ak berdebar.. Pastu ak cube tahan sedih ak..Tp dunia ak kabur ms tuh, lalu air mate pon jatuh T_T

Makin lame ak makin ‘nmpk’ yang selame ni ayat2 manis Azmir bg kat ak dulu cume tipu je.. Sedih nyer terkenangkan semua tuh T_T

Tp xpe,Ramadhan ni jugak best,walaupun pegi, nnt next year die datang lagi.. Ramadhan best!!!

Salam Ramadhan sumer =)

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

Keliru… Mariah Carey – Hero

7 Comments Add your own

  • 1. haya  |  September 15, 2008 at 1:03 pm

    huhu..mmg pyh gak nak lupakn org yg kita penah syg…
    aku pkr ko punya semangat yg kuat jg lah coz still dpt bermesra dgn other Azmir’s gals…
    huh, klo aku..mmg dendam lah bdk tu dpt. aku sntsa rasa nak mng bila aku pkr psl gf xBF aku..
    tp, syukur lah…..itu cuma tinggal kenangan…
    =D

    Reply
  • 2. izano  |  September 15, 2008 at 1:46 pm

    huhh… hebatt ko… apsal minah nuhe tuh cerita.. die tau ke ko penah kapel dgn bf die tuh??? selambe cite.. kalo aku jd nuhe aku x mau laa sekejam camtuh… ko mmg hebat… even ko nangis pon aku still salute ko… kalo aku, dah lama aku sepak terajang minah tuh.. tp just imagination je laa.. uat betol2 mmg x kan laaa kan.. sabar laa yerkk.. ko dgn mat mmg serupa laa.. magsa ditinggalkan… sesuai pulak aku tgk korunk bedua… ko pon cantik, mat pon ensem… nape x kapel je… heeee .. jgn mrh.. bolan pose nih…saje gurau2… =p

    Reply
  • 3. ummulmursyida  |  September 15, 2008 at 2:04 pm

    Ak nangis sebab jeles..ak x dpt peluang ngan Azmir mcm Nuhe dapat. They are so close. Azmir tinggalkan ak pon so sudden. Sebab tu kot takes time nk kembali normal. i do believe,time will tell everything =)

    Reply
  • 4. mmsy87  |  September 15, 2008 at 4:00 pm

    rileks wei..
    sume orang paham perasaan ko..
    tapi ko mesti tak dapat paham perasaan kalau perut boyot n
    sendat susah nak jalan …🙂

    Reply
  • 5. ummulmursyida  |  September 15, 2008 at 4:02 pm

    hahaha..ko tu modal nyer ‘perut boyot’ x abis2..nk makan! nk makan!!

    Reply
  • 6. mmsy87  |  September 15, 2008 at 4:12 pm

    ko tak tau nikmat makan banyak2 laie wei
    tunggu one day la wei..
    insyaAllah ak invite ko elektrical nyer makan.. eheh

    Reply
  • 7. ummulmursyida  |  September 15, 2008 at 4:16 pm

    yeh?? ak suke makan..cume lately ak susah berak.. wei mamat, mira demam. muntah2..sedih ak..cirit birit lak tuh..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: