18 Sept 2008 [part i]

September 19, 2008 at 4:22 pm 2 comments

Alkisah kejadian sengal budak2 MLT berbuke puasa.. Padan muke Alia kne tinggal dek parents die, pastu die dah sedar yang die kebosanan, baru nk cari ak ngan kak laili ajak buke pose luar.. hampeh!

x semene2, alia suh ak bg cadangan tempat bebuke..

 

kepale ak dok teringat kat alicafe since ak da ade nombor phone kedai tu. Kebetulan plak bdk ni suh ak carik member lagi, ak pon ajak r konco2 ak yg kat UM, kot2 boleh tambah kenalan. Bagus mamat! ko memang kwn ak. Die p angkut sumer roomate die, tp ak xder plak gambar diorg. Tunggu mamat pass gambar2 nikon kat ak, baru ak ley upload dlm blog nih. Haha, tp yang penting member ko memang hemsem r.. Wei mat, pass kat ak nombor phone Khai!

kasik ak green lite nk takel die weh! Hahahahaha..

 Yang xley bla, pas menyendatkan perut kat alicafe, kitorg speed race g old town kat old klang road, pakat2 ‘old’ la mlm ni. Kat sne, buat perangai giler, asik snap pic sampai batri low.. cam hape je rs. Tp memang fun r! mentekedarah kopi, habis air kencing ak bau caffein pastu! ehehhehe..

to be continued la..

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

Bacteria ku sayang =) Assignment

2 Comments Add your own

  • 1. tra  |  September 21, 2008 at 8:53 am

    khai?? hhahahahahahahahah…
    tu je leh ckp

    Reply
  • 2. ummulmursyida  |  September 21, 2008 at 8:57 am

    nk join gelak jgk boleh x?? hahhahahaha.. =P

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: