Assignment

September 19, 2008 at 5:00 pm 8 comments

Health Psychology yang memang psiko ak sepanjang sem ni. Da la subjek mcm hape, pastu siap bg assignment esei, bukan satu, tp due! Nk demand2 plak lecturer ak nih, kalo word x sampai 3000, xmo..xley bla! Kalo esei pasal sex education ke, stress di malam pertama ke, semangat gak ak buat, ni pasal diri sendiri.. adui, kalo ak boleh copy paste perihal pulut KUNING ni memang da lame ak buat!

Ikut kan hati ak yang malas ni, memang ak nk lempar jauh2 je note2 subjek psycho ni, tp nasib baik la lecturer muda and hensem! kalo x…. note die tu ak buat bungkus nasik lemak je weh!

Ya Allah, bg ak kekuatan nk buat keje2 EN. Farizadi nih T_T

Skarang baru nk stat buat esei die ni,sambil layan JoJo, hish, boleh plak ak layan lagu ‘Too Little Too Late’, lagu zaman cintan ak ngan Azmir dulu. Sengal..tp best wooo lagu nih. Ehehe..

Yeah, i do ‘enjoy’ doing my assignment!!!

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

18 Sept 2008 [part i] Personaliti ikut pokok kelahiran anda?

8 Comments Add your own

  • 1. serena87  |  September 20, 2008 at 12:01 am

    enjoy la budak buncit!kau kalau bab seks memang johan!!hak hak hak!

    Reply
  • 2. ummulmursyida  |  September 20, 2008 at 12:50 am

    seks tu kan boleh release tension, sape2 pon JOHAN dlm bab tu! eheh

    Reply
  • 3. haya  |  September 20, 2008 at 5:42 am

    jom buat…
    kot2 release jg tension ak ni..
    hihihi

    Reply
  • 4. ummulmursyida  |  September 20, 2008 at 5:46 am

    hehe..ingatkan en.hamid nk bg assignment pasal stress di mlm pertama, tp xde pulak T_T

    Reply
  • 5. tra  |  September 21, 2008 at 8:55 am

    wah… dewasa btol post ni
    hohohohohoh

    Reply
  • 6. ummulmursyida  |  September 21, 2008 at 8:58 am

    erm,tp itu lah pendedahan yg kitorg dpt klo masuk kelas en hamid =P

    Reply
  • 7. tra  |  September 21, 2008 at 12:42 pm

    erkkk.. kos ap ni??

    Reply
  • 8. ummulmursyida  |  September 21, 2008 at 7:36 pm

    teknologi makmal perubatan =P

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: