Selamat Hari Raya Kuala Lumpur

October 4, 2008 at 9:52 pm 4 comments

lepas smyg isyak, dengan slow ak pack barang nk balik PJ. Mak aku tolong pack kuih muih yang masih berbaki, buat bekalan untuk due org anak bujang beliau (ak plus abg ak).. heh, ak heartless plak mase tu, sedey tidak, gumbira pon x berape..

dalam pekatnye malam yang tak jugak nak pekat sebab baru pukul 9, abg ak da tolong angkut beg ak bawak masuk kereta. Mak ak pon da stat duduk depan tangga, nak tengok anak-anak die balik ke KL..

ms salam ngan mak ak, hati ak da stat rase sebak ckit..hish,lemah ak scene pisah memisah ni, mesti rase mcm nak nangis padahal ak selalu je di tinggalkan dan meninggalkan..adei..

masuk je highway, da stat ujan..makin lame makin lebat..siap ngan kilat jugak tu..highway pahang yang memang x de lampu jalan, jadik terang benderang gare2 kilat di sane-sini..abg ak yang biase speed sampai 140km/j tepakse la akur ngan cuaca..60 sudey..

plus minus 2 jam pastu, dah sampai tol gombak n lebey kurang pkul 11 lebey gak ak sampai rumah puaka ak neh..

make dengan itu, ak disini.. melaporkan untuk pulut KUNING =P

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

Pelita 2008 Tanpa- 6ixth Sense

4 Comments Add your own

  • 1. mmsy87  |  October 5, 2008 at 5:48 am

    bagus.. tahniah… ko dah smpai.. im comin to kl.. yeah..tak best pun duk kl.. eheh

    Reply
  • 2. ummulmursyida  |  October 5, 2008 at 5:52 am

    indonesian n warga asing da puas bermaharajalela kat KL sepanjang raye ni weh..

    Reply
  • 3. mmsy87  |  October 7, 2008 at 4:39 am

    ko ader member indon ker yang ko dapat statistik nie? ehehe

    Reply
  • 4. ummulmursyida  |  October 7, 2008 at 4:40 am

    org teksi kasik tau ak ler..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: