Yeay Nokia 2630!

November 19, 2008 at 10:44 am 16 comments

Yeah….


hari nie ak rase begitu happy..kenapa? haa.sebab…
kerna apa yang diidamkan sudah ada di dalam poket.. eheeh
hp basic

– Bluetooth
– GPRS
– FM radio
– Java MIDP 2.0
– T9
– Calendar
– Calculator
– Currency converter
– Built-in handsfree
– Voice memo
– Vga Camera

ak nak pakai kalender aja sebenarnyer..
sebab biasa la..
masa ak nilai dier lain sikit dari orang lain..ehehe
herm..

dan yang paling penting ak leh masukkan truetone kesayangan ak
sms – Beyonce-Irreplacable..
call – Chingy – Balla Baby

ehehe..berapa korang rase mende nie..
RM280.. sejam ak tunggu kat kedai tuh tawar mintak RM250
tak dapat jugak.. adei. takper ler..
ak happy giler nie..

berakhirlah penderitaan kerisauan ak pasal battery kong..
n function yang diperlukan bebetul ada..
walaupun not business phone type.. tapi
cam biasa la.. i noe when the time comes..
ader ler kan.. rahsia la tuh.. eheh

so dengan penjimatan pada hp tadik..
ak berjaya merangka untuk mendapatkan
nyawa music life ak.. eheheh


Yeah…xen X-Fi
yang nie bukan sebarang mp3 player sebab..
diinsertkan soundcard creative..
soundcard nie memang special di bikin utk gamers..

tapi kali nie. lebih ganas laie..
dier dimasukkan di dalam mp3 player…
siat ader slot sd mmc utk kiter xtend memory dier..
internal dier juz 8gb aja..
kot boleh la dengar dari johor ke perlis.. eheh
dier nyer earphone pun premium punyer..
kalau ak beli yang biasa for  deep bass
sekarang da naik RM89..
so ok la pakej tuh kan..

harga tadik tengok RM523….

hunt xfi down nex sem!

Entry filed under: activitY, personaL - mikE. Tags: .

Rosak or Broken or Ruin? Hyperhidrosis

16 Comments Add your own

  • 1. miss hannan  |  November 19, 2008 at 1:36 pm

    hurm…bagus la da dapat satu…..
    huhu….

    Reply
  • 2. haya  |  November 19, 2008 at 1:57 pm

    yeah..
    hajat hati dah tertunai..
    gumbira dah mamat aku..
    hikhikhik..
    :-p

    Reply
  • 3. marwan  |  November 19, 2008 at 4:28 pm

    oh yeah, dpt gak ko hanphone yg ko nak. Functions tu semua belakang kira, tp rasenye model ni yg macam aku jual kt nipong tu ye tak?

    wei, tlg upload gambar yg masa kite g rumah reen ari tu, dari masjid smpai la ke rumah dia…

    Reply
  • 4. ummulmursyida  |  November 19, 2008 at 8:09 pm

    ak nk promote mp3 ak.. samsung yp-u3z
    di mane bass sound die jauh lagi bagus dari sony walkman..
    trust me!!
    tp stil xley lawan altect lansing la..

    ngee..
    tp mp3 ko lagi mahal..
    xpe2..
    jgn pecah gegendang telinge dah!

    Reply
  • 5. mmsy87  |  November 19, 2008 at 10:33 pm

    ehehe.. yeah mari kiter bergembira kawan
    very smart phone..
    sama macam nipong la marwan.. eheh
    tapi ak punyer warne putih..
    herm..

    sorry la ummul..
    ak creative fan.. ehehe
    so stick to creative..
    sony pun ak anti..
    sebab jual nama je lebih..
    bukan bagus sangat pun.. eheh

    Reply
  • 6. ummulmursyida  |  November 20, 2008 at 2:36 am

    da dapat creative jgn lupe kasik ak pegang!
    ehehe..

    Reply
  • 7. affanazami  |  November 20, 2008 at 6:36 am

    wow, im impressed.=P

    p/s- just so u know, nokia itu kalau di kampung aku… 200 je.. hehehe

    Reply
  • 8. mmsy87  |  November 20, 2008 at 6:50 am

    heeheh
    itu yang paling murah..
    nak wat camner..
    ader yang still jual rm389..
    harga br release.. ehehe

    Reply
  • 9. didi  |  November 20, 2008 at 10:55 am

    yeah…creative fan…🙂

    Reply
  • 10. mmsy87  |  November 20, 2008 at 11:59 am

    ko creative fan jugak ker didi?
    yeay!

    Reply
  • 11. ummulmursyida  |  November 21, 2008 at 12:39 am

    oh my god..
    you both hve something in common..
    ehehe..🙂

    Reply
  • 12. didi  |  November 21, 2008 at 3:40 am

    aah…creative fan..
    hidup creative!!!!
    ehehe….

    Reply
  • 13. ummulmursyida  |  November 21, 2008 at 11:03 am

    ye lah ye lah..
    kite x mampu bli creative..
    mampu altec lansing ja..
    T_T

    Reply
  • 14. didi  |  November 21, 2008 at 11:26 am

    ececece….
    padahal altec lansing dia tu lg ma__L…

    Reply
  • 15. scud 5  |  November 21, 2008 at 7:08 pm

    sonok mat dapat hp and walkman bru..
    hehee..aku baru igt nak gune tenet lagi kat hp ko tue..hahhaha..
    aku nye tah bile nak tukarr..wawa~

    Reply
  • 16. mmsy87  |  November 23, 2008 at 9:22 am

    herm..
    ko punye tak payah tukar pun takper
    da elok
    ak pnye rosak ler.. eegege

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: