Terima kasih..

January 6, 2009 at 11:39 pm 7 comments

Dah lame ak x post mende baru kat pulutkuning..
hari2 dok bz, ak baca pulutkuning ni, tp x sempat nk post..
mamat pon dah byk kali sound suruh tulis sumting kat pulutkuning..

Maap la mamat, ak kecewakan ko..
ak mcm x bantu ko ape2 pon dalam pulutkuning ni kan..
adei..
byk mende jadi sepanjang ak senyap sekejap..
kira post ni ak tuju khas untuk ko la mat..
ak nk mintak maap byk2 kat ko..
pertama sekali pasal ak x bgtau ko yang ak kapel dengan budak yg ak cerite kat ko..
bukan nk membelakangkan kwn baik ak ni mat..
cume ak segan ngan ko..
ak takut nnt kalau ko tau ak dah ade bf, ko xnk lepak ngan ak dah..
sebab ak ske lepak ngan ko..
ak terase ak ni teruk giler bile bf ak meninggal dunia, baru ak cari ko, mengadu kat ko..
nangis2 kat ko waktu subuh..
jahat kan ak ni..??
ak jadi ‘giler’ sekejap bile bf ak meninggal..
mesej org semua ak x layan temasuk ko..
ak diam kan diri giler2..
ak rase besalah sgt kat ko..
ko buzz ak kat ym ms ak xde dpn pc..
tp lepas tu ak xde usaha nk tegur ko balik..

di tambah pulak ak kerja kat McD ms tu..
ak sengaja sibukkan diri dengan bekerja..
bile pk balik..
ak ni memang menyusah kan ko je..
ak nk mkn goreng pisang mesti ajak ko..
ajak ko bukan bemakne ajak je..
ko kne amik ak kat oldtown naik moto..
jauh plak tu..
pastu ko yang slalu keluar duit beli goreng pisang..
ak ni asik buat taik je kat ko kan..

jahat la ak nih..
selfish..!!

Mamat..
thanks eh bufday present tuh..
comel la itik tu..
ak letak kat meja komputer ak nih..
hehe..
sumday ak akn pegi gak pangkor tuh..

Almost setahun gak kan kite kawan..
ak yang sengal ni ko layan jugak kan..
sebab ko pon sengal..
heh..
last word dari ak mat..
TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK..

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

New YeAR 09 Celebration akak Tini Kahwin+Printer

7 Comments Add your own

  • 1. saya_me  |  January 7, 2009 at 2:28 am

    ouh…sgt terharu…

    Reply
  • 2. undefined  |  January 7, 2009 at 3:00 pm

    me too~

    Reply
  • 3. mmsy87  |  January 7, 2009 at 4:14 pm

    herm
    jangan cakap camtuh ummul..
    ak juz tak dpat balas jasa ko jerk

    waktu ak ader masalah ker
    ko selalu jer dengar sume citer ak..

    n biler ak clash pun ak cam ko jugak
    ak giler skit.. n ak cam lost..
    juz ko, dd, yati selalu caring kat ak
    even ak sakit smpai ko tanyer
    member ak pasal ak…
    ak rase awek ak pun tak caring cam korang

    korang selalu protect ak
    cube wat ak ep..
    selalu kasik ak semangat
    walaupun dalam ketawa.. tapi ak still collect
    every single words yang korang cakap coz i need them

    n yang paling best ko selalu
    kasik ak n member2 ak dadih yang ko wat sendirik
    ak memang suke pun..
    even akak ak sendirik tak wat utk ak..
    kalau ko nak tau.. hampir sume genk elektrikal
    ak makan dadih ko..
    hope ko bangge la..k?🙂

    biler ak tau yang meninggal tuh balak ko
    ak sedih sebab ak tau lmbat
    ak tak dapat heal sedih ko camner ko dapat heal
    kesedihan ak dlu..

    walaupun kiter juz start kenal kat prenster jerk
    ak kagum ngan ko sebab ko cepat dapat baca ak
    tak sume orang leh kenal ak sedalam mane ko kenal ak

    anyway..
    ko tak pernah susahkan ak..
    ko yang senangkan ak dalam susah…
    looking forward nak reply sume kebaikan ko
    walaupun sikit…

    Reply
  • 4. teratai bunga indah  |  January 9, 2009 at 12:40 pm

    aku baca korg berdua punye post/komen pon nampak korg ni saling memahami…heeee

    anyway semoga hubungan korang berkekalan…

    =P

    Reply
  • 5. ummulmursyida  |  January 10, 2009 at 4:43 am

    ape sgt la dadih ak tu mat..
    hehe..
    mende senang..
    thanks pd didi yg ajar ak buat dadih tu..
    lain kali ko nk, bgtau je..
    ade mase ak buat..
    siap deliver lagi kat kolej due..
    hehe..
    ko memang kwn ak mat..
    ingat pesan aku..
    kasik ak ade bf dulu, baru ko leh cari gf..
    jgn tinggal ak sorg2 mat..
    ehehe..
    ko jg diri baik2..
    thanks kwn2 yg lain sebab sudi tolong hepikan kwn baik ak..
    tanpa korg, pulutkuning ni x idup..
    thanks a bunch..
    =)

    Reply
  • 6. mmsy87  |  January 10, 2009 at 6:58 pm

    alah..
    dulu time ak ader awek pun ak kawan jer ngan ko
    takder beza pun ak ader awek ker tak
    da ader bini pun still kawan beb

    Reply
  • 7. wawa  |  January 14, 2009 at 5:30 am

    demi sesungguhnya wawa pun menyokong cek terataiii~
    hehheheee

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: