KUCING

January 16, 2009 at 6:28 am 15 comments

Ehehe..
Selamat kembali kepada diri ku ini..
Skrg ak nk kembali aktif setelah dah cuti berkabung dari tulis blog..
Erm..Kali ni ak datang dengan info baru..
Nk cerita pasal diri sendiri xde sgt..
Biar lah mamat yang cite pasal life die..
Post ni ak nk citer pasal binatang yang ramai org suke..
Iaitu kucing..
Ni bukan ade unsur2  lucah, tp sekadar pengetahuan..
jom kite selongkar macam mn kucing mengawan!!
Ye lah, nk tgk, nanti otak jadi lembap, kurang pahala..
Ehehe..
So ak bace je lah kat tenet, then share ngan korang..
Mula2 kite stat dengan kucing jantan..
rupenye kan, kucing jantan ni ade due lubang, satu lubang yang atas tu lubang bontot die, satu lagi lubang yang sembunyikan penis die.. eheh, baru ak tau weh..
adei..
Mase nak mengawan je penis kucing jantan akan keluar, mase die nk kencing x pulak..
sebab tu lah macam susah nk nmpk penis kucing nih..
Dekat ujung penis kucing yang tengah erect ade sharp spines..
Ini menyebabkan vagina kucing betina terstimulate  dan menyebabkan ovulation..
Ini lah yang berlaku mase due ekor kucing tgh mengawan..
Kucing jantan akan hidu2 alat sulit (genital) kucing betina, kalau bau kucing betina tu ok, kucing jantan pon on la..
Dan bila sebelah pihak betina pon suke kat jantan tuh, die pon ape lagi..
Kasik respon la..
Si betina pon akan mule begolek2..
pastu die pon kasik posisi baik punyer..
Pastu kucing  jantan akan ‘genggam’ leher si betina tu dengan mulut die..
Mase tu ekor kucing betina akan melibas-libas la konon..
Ape makne libasan tuh?? Sendiri pikir lah.. ehehe..
tulah ending kepada aksi pasangan kucing ni mengawan..
Sebenarnye aktiviti mengawan tuh mengambil mase kurang dari 10 saat je..
yang nmpk macam lame tu sebab kucing jantan perlu amik mase nak mengurat si betina..
Bile kucing jantan dah ejaculate (dalam bahasa kasar nye, pancut), kucing betine akan mengiau di sebabkan oleh spines yang kat penis kucing jantan tadi tuh..
Lepas tuh, kucing jantan akan lari menjauhi betina, duduk rehat sambil jilat genital die..
Pakej r tuh kan..?Ehehe..

Yang betina pulak akan golek2 kan badan die, dengan tujuan membersihkan badan die jugak..
Lepas tuh, pasangan tadi akan ulang proses lovemaking mereka beberapa kali, kebiasaannya 10 kali..
Tapi once mereka dah penat, mereka akan stop dan saling berjauhan..
Tapi kalau jantan je yang penat, betina x penat, betina tu leh stay n carik lover lain, n start again projek mating tuh..
Peh..kuat seh stamina betina kalau macam tuh..

Entry filed under: mase dEpaN. Tags: .

Hextix? Prank Wan Dental

15 Comments Add your own

  • 1. haya  |  January 16, 2009 at 8:36 am

    “peh..kuat seh stamina betina kalau macam tuh..”

    haha!!!
    ak membayangkan kalau kucing itu manusia..

    Reply
  • 2. ummulmursyida  |  January 16, 2009 at 6:29 pm

    tettt…
    lebey kurang ja kut..
    ngeee..

    Reply
  • 3. ina  |  January 17, 2009 at 2:19 pm

    honey, i tagged u…so sile lah ke blog saye ye🙂 hehe
    maslina-yusak.blogspot.com

    Reply
  • 4. marwan  |  January 18, 2009 at 4:41 pm

    “Lepas tuh, pasangan tadi akan ulang proses lovemaking mereka beberapa kali, kebiasaannya 10 kali..”

    memang terbaek la kalu ada manusia yg mntap cmnie… minum air ‘powew root’ bertin-tin pun blum tentu bleh lepas, heh.

    Wei mad, apsal tetiba tulis pasal kucing plaks nie?

    Reply
  • 5. ummulmursyida  |  January 20, 2009 at 11:21 am

    haha..
    marwan, ni aku la, ummul..
    mamat xde kene mengene ngan kes kucing nih..
    ngee..
    ok ina, sy akan ke blog awak..
    riger..

    Reply
  • 6. marwan  |  January 21, 2009 at 1:47 pm

    ummul – yea ak tau itu adalah ko, eheh. ei nape dh lama tk bkak frenster?

    Reply
  • 7. mmsy87  |  January 25, 2009 at 3:01 pm

    oreit.. sekarang sudah confuse kan saper yang tulis blog.. hehe
    tuh la hasil perkongsian blog..

    ehehe
    kalau bab ilmuan tuh..
    ummul ler.. ak tak berilmu beb

    terutama bab nie..
    ak nerd laie suci tak tau pape
    ehehehe

    power root in mind huh marwan?

    Reply
  • 8. YatieSamsul  |  January 29, 2009 at 11:34 am

    ummul. yatie here. hehe. baru td kite bersua tibe2 bincang psl bisnes.🙂

    Reply
  • 9. mmsy87  |  January 29, 2009 at 4:25 pm

    ceh
    kat kucing plak dier masuk

    Reply
  • 10. YatieSamsul  |  January 30, 2009 at 4:58 pm

    haha. abes tu korg xde shout box.tepakse la main masuk je celah mane pon. ummul ko minat kucen ke. ari tu x tgk ke boboy n gegal. comel. kan mat kan. hihi.

    Reply
  • 11. ummulmursyida  |  February 1, 2009 at 11:05 am

    heee..
    x kesah la masuk mane2 pon yati..
    ala..yati ade bela kucing eh..?
    xpe, next tyme dtg lagi jgn lupe tunjuk eh..=P

    Reply
  • 12. YatieSamsul  |  February 1, 2009 at 2:03 pm

    oke! kite kan nanti akan selalu bersua. hehe.

    Reply
  • 13. mmsy87  |  February 1, 2009 at 2:47 pm

    herm
    ak takder kucing..
    ak tunjuk ko gmbar kucing la
    nanti
    ehehe

    Reply
  • 14. ummulmursyida  |  February 1, 2009 at 4:07 pm

    ade mende nk bgtau korg bedua..
    nnt jumpe kite diskas..
    x saba nk meeting lagi..
    hehehe

    Reply
  • 15. mmsy87  |  February 2, 2009 at 5:55 pm

    ader mende nak cakap erk
    ak pun ader mende nak cakap kat korang
    hohoh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories


%d bloggers like this: