Posts filed under ‘mase dEpaN’

Rahsia Manjakani (Syhh… untuk Wanita Sahaja)

Jom baca artikel ni wahai kaum hawa..
ak dah boldkn ape yang penting..
ehehe.. (more…)

Advertisements

March 3, 2009 at 2:56 pm 14 comments

Teknologi Makmal Perubatan

Ak dah dapat tiga request supaya cerita lebih lanjut pasal kos ak..
Teknologi Makmal Perubatan..
so harap post ni dapat bantu kalian.. (more…)

February 20, 2009 at 10:18 am 100 comments

Cintaku [final.. ]

Memandangkan naim dah offer nk amik ak bwk pergi PPUM, ak pon bersiap. Dari mengantuk ak jadik segar bugar. Dah xde mase nk melawa. Tudung ak sambar, pkai spec. Ak tunggu naim depan rumah, sambil duduk terdiam. Dalam kotak fikiran ak ni mcm2 ak pk. Terkejut. Ke diorg nk buat prank kat ak?? Tp birthday ak 10 hr lagi.. (more…)

February 14, 2009 at 3:50 am 29 comments

Cintaku [part 4]

Sampai je ak kat PJ, mlm tu ak jumpa Fiq. Ak lepak2 ngan die pukul 3 pagi. Leas je die melabuhkan punggung, die bgtau.. ‘kite gaduh ngan abg kite..’ ak pon bg respon..’gaduh pasal ape..?”pasal handfon, kite nk pinjam hp die sebab batri kong. Tp die x kasik pastu die ungkit citer pasal arwah mak..’ mata Fiq merah. Tibe2 air mata die jatuh. Adui, ni parah ni. (more…)

February 13, 2009 at 7:46 pm 7 comments

Cintaku [part 3]

Semenjak terjadinya incident tu, ak jadik lebih berhati2.. sebab ak nk cube faham fiq. Ak baru tau certain mende. Yang die nih sensitive, manja dan suke dengan kelembutan. Ak bukan la jenis sms-ing type girl, jadi bile fiq x msg, ak x msg la die. Memandangkan rumah pon x jauh, ak xnk la die rase terkonkong dan ak nk die rase bebas dengan ape yang die nk buat. (more…)

February 13, 2009 at 7:02 pm 7 comments

Cintaku [part 2]

Biaselah, awal2 bercinta semuanye indah.. xde gaduh, xde nangis.. semuanya gelak.
Untuk org yang dah berumur 21 tahun di tambah pulak tengah stadi mcm ak nih, mestilah ak harapkan hubungan ak dengan fiq ni bukan hubungan yang sia2.. ak cube bg yang terbaik dan die pon janji xkan tinggalkan ak. Ak pegang kate2 die tuh. Die pernah nyanyikan ak lagu kekasih gelapku, yang phrase..’ ku mencintaimu, lebih dari apa pun, meskipun tiada satu org pon yang tahu..’ (more…)

February 13, 2009 at 5:22 am 8 comments

Cintaku [part 1]

Fikri, itulah name lelaki yang berjaya bukak pintu hati aku lepas hati ak calar balar dek kerana kecewa dengan seorang lelaki lebih kurang 2 tahun yang lalu. Selama dua tahun tu jugak lah ak ‘butakan mata’ ak pada lelaki lain, kononnye nak tunggu ex ak yang sorang nih.. die tinggalkan ak atas alasan x dapat lupakan ex awek die.. (more…)

February 13, 2009 at 4:39 am 4 comments

Older Posts


Categories