Posts filed under ‘lyricS’

Mocca – Happy

waktu ak meluahkan perasaan..
nie adiah bermakna ak dapat dari lee pow..
lagu yang dier bagi nie
kasik semangat semula…more (more…)

Advertisements

February 17, 2009 at 11:49 pm 8 comments

Agnes Monica :)

Haa.. nie ak nak kenalkan ngan sorang artis yang korang da kenal..
(more…)

October 26, 2008 at 11:49 pm 26 comments

Tanpa- 6ixth Sense

lepas bosan layan lagu raya, jom kite layan lagu jiwang..heee

kumpulan ni ak discover pon da ckit lambat, tepikat kat vokalis die yang cute..klip video pon boleh tahan la..sambil buat assignment, layan gak la lagu ni..tp post kali ni special ckit..ak kasik guitar chord skali..jom nyanyi plus main gitar..!!! (more…)

October 6, 2008 at 6:47 am 8 comments

Someone to Save You

kalo tgk dalam album OneRepublic; Dreaming Out Loud diorang punyer single hitz diorang Stop and Stare, Say (All I Need) pastu Mercy.

Tp kat cni ak nk tambah lagi satu lagu yang rate2 kawan ak kate ‘best and light’ bile ak recommand lagu ni kat diorg, tajuk die Someone to Save You..

da ikut style mamat, ak bg korang lirik die ngan siap link nk download lagu ni..

ak da tolong upload kat rapidshare and ni link die:::..

http://rapidshare.com/files/147339166/onerepublic_-_08_-_someone_to_save_you.mp3.html

cube la dengar, memang layan lagu ni =P (more…)

September 22, 2008 at 6:50 am 2 comments

One Republic – Republik Satu

Ak bukan ler nak introduce kumpulan nie..
tapi nak citer skit la kan.. namanya sama dengan nama album
kmpulan dewa 19thn.. eehe..

lagu dier yang layan cam biase ler…
read more (more…)

September 18, 2008 at 9:19 pm 9 comments

Mariah Carey – Hero

Salamz to all my frenz..
sori lol lately tak update secara laju pulutku ni..
sebab

1 – Bz skit..lembu korban pun leh kurus..
prenster pun ak dah rindu.. takleh nak main komen.. isk isk isk
sebab um block prenster n myspace.. facebook penat plak ak nak layan nanti
so ak takleh nak upload banyak pic n aktivity ak.. eheh
nanti ak carik cc oreit? ehehe

2 – connection wirelesss cam cipan mengantuk

read more..

(more…)

September 15, 2008 at 1:50 pm 2 comments

Destiny’s Child – Survivor

Lagu nie amat bermakne jugak ler di kala anda di alami
masalah yang ak landai.. eehehe
idup mesti idup..
klu makan biar sampai boroi kan?

tapi aku ader impian.. nak chubbykan pipi tanpa boroi..
camner tuh erk? eehehe
layan dlu lagu nie..

read more…
(more…)

August 12, 2008 at 6:29 am Leave a comment

Older Posts


Categories