Posts filed under ‘myselF’

7 Weird Things About Me

Tagged by affan hehe..
nanti kalau ader orang tag,sile ler inform ak k..
ak tak everyday bace blog korang sebab ramai..
so take turn.. hehe.. read more…

(more…)

Advertisements

December 15, 2008 at 10:20 pm 15 comments

Secondary – Form 4

Form 4 adalah tahun paling
konflik dalam idup aku.. asam garam dalam idup bermula
ak tak sangka tahun yang paling banyak air mata ak mengalir.

read more… (more…)

July 17, 2008 at 1:47 am 7 comments

Secondary – Form 3

Form 3 menandakan kebangkitan hidup ak
dan juga nama batch aku – xtreme..
bermula dengan penganjuran teater potato people,
nama group kitorang popular..

read more..

(more…)

July 17, 2008 at 1:47 am Leave a comment

Secondary – Form 2

Biler bermulanya masuk 2nd year,
kami sudah bergelar senior,
tambah2 aku jadik pengawas jage kelas junior. hohoh

read more..

(more…)

July 15, 2008 at 12:04 am Leave a comment

Secondary- Form 1

Ahah.. nie aku nak citer dlu nie
ehehe.. waktu aku masuk form 1,
aku dlu sek men sains tengku abdullah..jauh dari bandar
lembu-lembu pun tak sampai berjalan kaki nak meragut rumput
di padang kami…
aku waktu form 1 gemuk skit..
aku tak dapat kmpul laie gambar kekecik aku
nanti aku da jmpe kat uma.. aku akan post kat sini..

read more…

(more…)

July 11, 2008 at 2:56 am 4 comments

Sekolah Rendahku

Meh sini aku nak citer pasal sekolah rendah aku.
aku boleh dikatakan nomad waktu sekolah rendah
sebab asyik pindah jerk..
nak wat camner ayah aku keje kerajaan…
ikut ajer ler..

read more ler .. eheh

(more…)

July 1, 2008 at 9:38 pm Leave a comment

My Family

Pertama sekali memang aku ader family memula ak nak citer
satu satu pasal adik badik aku tapi cam rase malas plak..
eheh… meh sini ak citer skit..

Ayah & Ibu

read more for pics

(more…)

June 30, 2008 at 9:30 am 6 comments


Categories